Aanbouw en opbouw

Als u behoefte heeft aan meer ruimte in uw woning kan een aanbouw en/of opbouw uitkomst bieden. Naast extra woonruimte kan een goede aanbouw of uitbouw uw woning mooier maken. Ook zorgen de extra vierkante meters voor een directe waardestijging van de woning.

Lekkage of storing?

Multi Warmte Bouw heeft een 24/7 storingsdienst zodat we u altijd kunnen helpen met problemen! Bel ons bij lekkages of storingen direct op 06 – 13 51 37 71.

Bel direct

Aanbouw of uitbouw

Wanneer u meer ruimte in huis nodig heeft, maar niet wilt verhuizen, kan een aanbouw of uitbouw de oplossing zijn. Deze zorgen voor extra vierkante meters aan uw benedenverdieping, en daarmee een ruimer huis. Het verschil tussen een aanbouw en uitbouw is dat bij een uitbouw een bestaande ruimte wordt vergroot. Bij een aanbouw wordt een extra ruimte aan het huis gemaakt.

 

Uitbouw

Een uitbouw is een constructie die aan het bestaande gebouw wordt toegevoegd en grotendeels direct vanuit uw huidige woning toegankelijk is. Hiermee krijgt u extra ruimte die hetzelfde voelt als de rest van uw huis. U kunt bijvoorbeeld denken aan een grotere woonkamer voor meer comfort.

 

Aanbouw

Een andere optie is een aanbouw, waarbij een nieuwe ruimte aan het gebouw wordt toegevoegd. Deze ruimte is uiteraard wel vanuit het huis toegankelijk. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een extra slaapkamer of een opslagruimte.

 

Advies aanbouw en uitbouw

De experts van Multi Warmte Bouw hebben veel ervaring met uitbouwen en opbouwen en kunnen u adviseren over de beste optie voor u. Met het advies stellen we een volledig vrijblijvende offerte op. Als u akkoord gaat met de offerte plannen we de werkzaamheden zo snel mogelijk in.

Opbouw

Als u geen ruimte heeft op de begane grond voor een uitbouw of aanbouw, kan een opbouw oplossing bieden. Bij een opbouw wordt er een extra bouwlaag geplaatst op uw bestaande huis. Dit kan uw woonruimte en de esthetische waarde van uw huis drastisch verbeteren.

 

Voordelen van opbouw

Een goed uitgevoerde opbouw op uw huis kan uw huis naast ruimer ook mooier maken. Een mooi afgewerkt nieuw dak geeft een frisse, moderne uitstraling. De extra kamers zorgen dat u er veel ruimte bijkrijgt in uw huis, zodat u niet hoeft te verhuizen. Ook de waarde van uw huis stijgt flink door de extra vierkante meters in uw huis.

Kunnen wij u helpen?

Multi Warmte Bouw heeft brede vakkennis en kan u van dienst zijn met een scala aan werkzaamheden. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Multi Warmte Bouw en ander nieuws via onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Offerte aanvragen