Timmerwerken

Er zijn talloze toepassingen van hout in en om uw woning. Bouwen en werken met hout vereist verfijnde vaardigheden, expertise en vakmanschap. Multi Warmte Bouw heeft veel ervaring met timmerwerken en kan u helpen met veel verschillende werkzaamheden.

Offerte aanvragen

Lekkage of storing?

Multi Warmte Bouw heeft een 24/7 storingsdienst zodat we u altijd kunnen helpen met problemen! Bel ons bij lekkages of storingen direct op 06 – 13 51 37 71.

Bel direct

Kozijnen en ramen

Oude of beschadigde kozijnen en raamprofielen kunnen problemen veroorzaken met de isolatie van uw woning. Het is daarom belangrijk om de kozijnen te renoveren of zelfs te vervangen. Het is in veel gevallen niet nodig te vervangen omdat de kozijnen nog gerepareerd kunnen worden. De experts van Multi Warmte Bouw adviseren u graag over de beste methode om uw kozijnen weer op orde te krijgen. Na het advies volgt een vrijblijvende offerte.

 

Overkappingen en schuttingen

Een nieuwe overkapping of schutting kan een goede manier zijn om uw tuin mooier te maken. Er zijn veel opties als het gaat om houtsoort, constructie en afwerking. Multi Warmte Bouw hoort graag wat uw wensen zijn en adviseert over de mogelijkheden.

 

Reparatie

Bij schade aan houten constructies in uw woning of tuin is Multi Warmte Bouw de aangewezen partij voor reparatie. We hebben veel ervaring met schadeherstel en kunnen u adviseren over de beste methode. Na ons advies volgt een vrijblijvende offerte, als u die accepteert gaan we zo snel mogelijk over tot de werkzaamheden om uw huis of tuin er weer als nieuw te doen uitzien.

 

Andere timmerwerken

Timmerwerk is een ruim begrip. Door de uitgebreide ervaring van Multi Warmte Bouw kunnen we u ondersteunen met al uw wensen op het gebied van renovatie en verbetering, zowel in als rondom uw woning. Neem contact op met Multi Warmte Bouw voor de mogelijkheden

Kunnen wij u helpen?

Multi Warmte Bouw heeft brede vakkennis en kan u van dienst zijn met een scala aan werkzaamheden. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Multi Warmte Bouw en ander nieuws via onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Offerte aanvragen