Loodgieterswerk

Multi Warmte Bouw is al jaren expert op het gebied van loodgieterswerkzaamheden. Het aanleggen of ontstoppen van leidingen en het verhelpen van lekkages zijn voor onze vakmensen geen probleem. Heeft u vermoedens van een probleem met uw leidingen, afvoer of riool, maar kunt u er niet achter komen wat er precies aan de hand is? De experts van Multi Warmte Bouw helpen u graag verder.

Contact

Lekkage of storing?

Multi Warmte Bouw heeft een 24/7 storingsdienst zodat we u altijd kunnen helpen met problemen! Bel ons bij lekkages of storingen direct op 06 – 13 51 37 71.

Bel direct

multi warmte bouw

Leidingen aanleggen

Het aanleggen van leidingen is gespecialiseerd werk dat u het beste aan een ervaren loodgieter over kunt laten. Wij zorgen ervoor dat de leidingen lekdicht, netjes en boven alles veilig aangelegd worden. Ook voor het verleggen of repareren van bestaande leidingen bent u bij Multi Warmte Bouw in goede handen.

Sanitair en waterinstallaties

Bij de sanitaire voorzieningen en andere waterinstallaties in uw eigen huis is het natuurlijk erg belangrijk dat het loodgieterswerk op orde is. Het laatste wat u wilt is een lekke leiding, een douche die niet meer werkt of een toilet dat niet meer doorspoelt. Laat daarom uw voorzieningen aanleggen door Multi Warmte Bouw om zeker te weten dat alles wordt geïnstalleerd zoals het hoort.

Lekkages verhelpen

Een lekkage komt altijd op het verkeerde moment. Het is altijd op een moment dat u het zelf druk heeft en u heeft natuurlijk écht geen behoefte aan waterschade in huis. Onze loodgieters zijn daarom altijd snel ter plaatse om uw lekkage op te lossen. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis is het probleem altijd snel gevonden en verholpen.

Afvoer en riool ontstoppen

Heeft u last van acute rioolproblemen of functioneert uw waterafvoer niet optimaal? Laat een vakman van Multi Warmte Bouw uw riool of afvoer inspecteren. Een visuele inspectie is bij Multi Warmte Bouw altijd gratis. U krijgt daarna advies en een vrijblijvende offerte om de problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Camera-inspecties riool of afvoer

Heeft u rioolproblemen en is aanvullend onderzoek nodig? Dan beschikt Multi Warmte Bouw over diverse camera’s om u duidelijkheid te bieden. Twijfelt u aan de conditie van uw afvoer- en rioleringsbuizen? Bijvoorbeeld omdat u in een oud huis woont of gaat wonen? Ook dan biedt een camera-inspectie uitkomst. Neem contact op met Multi Warmte Bouw voor meer informatie.

Kunnen wij u helpen?

Multi Warmte Bouw heeft brede vakkennis en kan u van dienst zijn met een scala aan werkzaamheden. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Multi Warmte Bouw en ander nieuws via onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Offerte aanvragen