Verwarming

Bent u op zoek naar een nieuwe verwarming? Voor een lange levensduur en een optimale werking is het belangrijk dat u advies inwint en dat de verwarming geplaatst wordt door een vakkundige installateur. Bovendien heeft u dan garantie bij eventuele gebreken. Met Multi Warmte Bouw kunt u snel weer genieten van een aangename temperatuur in huis.

Offerte aanvragen

Lekkage of storing?

Multi Warmte Bouw heeft een 24/7 storingsdienst zodat we u altijd kunnen helpen met problemen! Bel ons bij lekkages of storingen direct op 06 – 13 51 37 71.

Bel direct

Advies verwarming

Het aanbod in cv-ketels, systemen voor vloerverwarming, geisers, boilers, convectoren, radiatoren en thermostaten is erg groot. Door jarenlange ervaring weten we bij Multi Warmte Bouw altijd precies welke verwarming past bij uw situatie en budget. Als u heeft gekozen ontvangt u een volledig vrijblijvende offerte voor de levering en installatie van uw verwarming.

Verwarming installatie

Multi Warmte Bouw is gespecialiseerd in het plaatsen, vervangen en aanleggen van verwarmingsinstallaties. U kunt bij ons vertrouwen op een veilige en goedwerkende verwarming waar u jarenlang geen omkijken naar heeft. Daarnaast geven we garantie op de verwarming en de verrichte werkzaamheden.

Cv-ketel

Als u op zoek bent naar een nieuwe cv-ketel (centrale verwarming) kan Multi Warmte Bouw u van advies dienen. We hebben jaren ervaring met verwarmingssystemen en vinden altijd een cv-ketel die past bij uw situatie en budget. Met Multi Warmte Bouw kunt u snel weer genieten van een aangename temperatuur in huis en een warme douche.

Cv-ketel installatie

Voor een lange levensduur en een optimale werking is het belangrijk dat de cv-ketel geplaatst wordt door een vakkundige installateur. Bovendien heeft u dan garantie bij eventuele gebreken. Door de ervaring van Multi Warmte Bouw bent u bij ons verzekerd van een correcte installatie.

Onderhoud verwarming

Iedere ketel of verwarming heeft periodiek onderhoud nodig. Dit voorkomt storing en zorgt voor een langere levensduur voor de cv-installatie. Ook houdt uw verwarming een hoger rendement en is hij energiezuiniger. Een installatie die regelmatig wordt onderhouden loopt minder snel schade op, zodat u niet onaangenaam verrast wordt door hoge reparatiekosten.

Onderhoudscontract verwarming

Multi Warmte Bouw biedt een onderhoudscontract aan voor een scherpe prijs. Bij het contract zijn jaarlijks onderhoud, het OK cv-keurmerk, advies en voorrijkosten inbegrepen.

Sluit een onderhoudscontract af

Boilers

Een boiler zorgt voor een snelle en royale warmwatertoevoer in de keuken en badkamer. Bij Multi Warmte Bouw bent u aan het juiste adres voor de levering en installatie van uw keukenboiler, gasgestookte boiler of zonneboiler. Wij adviseren u graag welk type boiler het best geschikt is voor uw situatie.

Elektrische (keuken)boilers

Een elektrische boiler verwarmt water met behulp van elektriciteit geheel zelfstandig. U kunt voor deze boiler kiezen wanneer u een lokaal geregelde verwarming heeft en sneller warm water in bijvoorbeeld de keuken of badkamer wilt. Deze boiler kan overal aangesloten worden waar een aansluiting voor water en elektriciteit aanwezig is.

Gasgestookte boilers

Een indirect gestookte boiler is geschikt voor een zeer grote warmtevraag en kan op iedere cv-ketel worden aangesloten. Dit type boiler brengt voorverwarmd water naar de gewenste temperatuur, zo is er dus altijd warm water op voorraad. De ketel hoeft niet aan te slaan wanneer er kleine hoeveelheden warm water afgetapt worden waardoor er ook nog eens energie bespaard wordt.

Zonneboilers

Een zonneboiler maakt gebruikt van de straling van het zonlicht voor de verwarming van tapwater, zoals de naam al doet vermoeden. Op jaarbasis kunt u gemiddeld 50% besparen op uw kosten voor warm water met een zonneboilersysteem. Deze oplossing is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook goed voor uw portemonnee.

Geisers

Een geiser is goedkoper in aanschaf en gebruik dan een cv-ketel en kan voor bepaalde situaties een goede oplossing bieden. Als u een soloketel hebt is een geiser een goede oplossing voor meer warmwatercomfort.

 

Soorten geisers

Een keukengeiser levert genoeg warm water voor in de keuken. In de badkamer is de vraag naar warm water vaak groter. Een badgeiser is dan een goede optie. Als uw woning goed geïsoleerd is, is een ventilatiegeiser ook een optie. De ventilator in deze geiser zuigt de benodigde lucht aan van buiten en voert de verbrandingsgassen weer af. Er hoeft dan niet apart geventileerd te worden.

 

Geiser installatie

De installatie van uw geiser is bij Multi Warmte Bouw altijd in de juiste handen. Wij dragen er zorg voor dat uw geiser op de juiste manier geïnstalleerd wordt, zodat een optimale werking gegarandeerd is.

 

Radiatoren

Het is belangrijk u goed te laten adviseren in uw keuze voor een radiator. De experts van Multi Warmte Bouw ondersteunen u graag in het proces, van advies tot installatie en onderhoud.

 

Radiatoren advies

Radiatoren zijn er in veel verschillende soorten, designs, maten, afmetingen en kleuren. Onze ervaren installateur komt graag bij u op bezoek om de mogelijkheden en wensen voor uw situatie te bespreken. Hij berekent precies hoeveel radiatoren er nodig zijn voor een aangename temperatuur in uw huis en hij kan u verder vertellen over de verschillende modellen en nieuwste trends.

 

Radiatoren installatie

Wanneer u uw keuze gemaakt heeft, zorgen onze installateurs voor een nette en zeer professionele installatie.

 

Convectoren

In tegenstelling tot de stralingswarmte van radiatoren werken convectoren met convectiewarmte. Dit zorgt voor een gelijkmatige verwarming in het hele huis en een energiezuinige werking. Als de ruimte beperkt is kan een convectorput een goede oplossing zijn.

 

Werking convector

Een convector verwarmt de aangezogen koude lucht. De warme lucht stijgt op, koelt weer af en daalt weer waarna het proces zich blijft herhalen. Het voordeel hiervan is dat de omgeving gelijkmatiger wordt opgewarmd dan bij stralingswarmte. Er is geen sprake van eventueel verbrandingsgevaar door de lage aanraaktemperatuur omdat de temperatuurverschillen in de ruimte minder groot zijn. Daarnaast werkt een convector energiezuiniger.

 

Convectieput

Op locaties waar vloerwarming niet mogelijk is of onvoldoende capaciteit biedt of waar geen of niet genoeg wandruimte beschikbaar is, biedt een convectorput uitkomst. Deze wordt in de vloer gebouwd waardoor er geen ruimte verloren gaat. Convectorputten verspreiden convectiewarmte in de ruimte. De convectorputten zijn te leveren met roosters in verschillende houtsoorten en diverse kleuren aluminium.

 

Thermostaat

Vandaag de dag is er veel mogelijk met uw thermostaat. Het is mogelijk een thermostaat te installeren die u van afstand in kunt stellen en bedienen. Als u juist een thermostaat zoekt zonder poespas die simpel te bedienen is, is dat ook mogelijk. Multi Warmte Bouw adviseert u graag over de beste thermostaat voor u en installeert deze zodat hij perfect werkt.

 

Vloerverwarming

Een vloerverwarming is een luxe toevoeging aan uw huis. Door de gelijkmatige warmtestraling vanuit de gehele vloeroppervlakte, is de warmteafgifte overal gelijk. Vloerverwarming is tegenwoordig ook prima te combineren met natuursteen en zelfs houten vloeren. Niet voor niets wordt vloerwarming ervaren als een van de meest aangename vormen van verwarming. De experts van Multi Warmte Bouw adviseren u graag over vloerverwarming.

Kunnen wij u helpen?

Multi Warmte Bouw heeft brede vakkennis en kan u van dienst zijn met een scala aan werkzaamheden. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Multi Warmte Bouw en ander nieuws via onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Offerte aanvragen