Over ons

Multi Warmte Bouw is een aannemersbedrijf met jarenlange ervaring. We zijn uitgegroeid van een eenmanszaak tot een moderne technische onderneming. Kwaliteit en klantgerichtheid staan bij ons bovenaan.

Neem contact op

Lekkage of storing?

Multi Warmte Bouw heeft een 24/7 storingsdienst zodat we u altijd kunnen helpen met problemen! Bel ons bij lekkages of storingen direct op 06 – 13 51 37 71.

Bel direct

Klantgericht

De klant staat voorop bij Multi Warmte Bouw. Ons bedrijf is erop gericht om de klant het gevraagde maatwerk en service op een hoog niveau te bieden. Door de brede kennis kunnen wij u op vele vlakken van dienst zijn. Het voordeel van ons bedrijf is dat u slechts één contactpersoon heeft voor alle disciplines.

Betrokken en flexibel

Bij Multi Warmte Bouw is de betrokken installateur écht een betrokken installateur. Iemand die niet louter uitvoert wat er gevraagd wordt, maar die expertise toevoegt. Die durft te adviseren en die meedenkt in zowel de installatie als de processen. Vooral in bestaande bouw is het van belang de zaken zo te organiseren dat de overlast voor gebruikers minimaal blijft en het effect optimaal. Dat bereikt Multi Warmte Bouw door de betrokkenheid en flexibiliteit van onze vakmensen en het brede pakket aan diensten. Al onze diensten kunnen gecombineerd worden aangeboden: van loodgieterswerk tot elektra, van timmerwerken tot aan- en opbouw.

Onze monteurs zijn allemaal uitstekend opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om hun kennis op het gebied van de laatste technieken up-to-date te houden.

zonnepanelen duurzaam bij multi warmte bouw

Waarom Multi Warmte Bouw?

Bij Multi Warmte Bouw staat de klant altijd vooraan. Wij zijn erop gericht om u maatwerk en service op hoog niveau aan te bieden. Wij blijven betrokken en zullen u het gehele traject adviseren en blijven meedenken om tot het beste resultaat te komen. Door onze brede vakkennis kunnen wij u op vele vlakken van dienst zijn. Ondanks de vele disciplines is er voor u maar 1 aanspreekpunt. Diegene is op de hoogte van de werkzaamheden en staat altijd voor u klaar.

  • Brede vakkennis
  • Kwalitatief
  • Klantgericht
  • Maar één aanspreekpunt
  • Meedenkend

Kunnen wij u helpen?

Multi Warmte Bouw heeft brede vakkennis en kan u van dienst zijn met een scala aan werkzaamheden. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Multi Warmte Bouw en ander nieuws via onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Offerte aanvragen