Elektra

Verouderde of verkeerd aangelegde elektra zijn vatbaar voor storing en kunnen gevaarlijke situaties of brand veroorzaken. Het is daarom belangrijk alleen vakmensen te vertrouwen met uw elektrische voorzieningen. De experts van Multi Warmte Bouw hebben uitgebreide ervaring met elektra en zijn vakkundig.

Offerte aanvragen

Lekkage of storing?

Multi Warmte Bouw heeft een 24/7 storingsdienst zodat we u altijd kunnen helpen met problemen! Bel ons bij lekkages of storingen direct op 06 – 13 51 37 71.

Bel direct

Storing elektra

Heeft u last van stroomstoring in uw huis? Multi Warmte Bouw is 24/7 beschikbaar en helpt u graag met uw problemen. Ook voor het voorkomen van stroomstoringen en ongelukken bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakbekwame elektriciens komen bij u langs voor inspectie en onderhoud van uw elektra en elektrotechnische installaties.

 

Aanleg elektriciteit

Het juist aanleggen van elektra is erg belangrijk. Dit voorkomt gevaarlijke situaties en verkleint de kans op storingen. Multi Warmte Bouw zorgt voor een veilige aanleg van uw elektriciteitsnet. Zo voorkomt u onnodige problemen in de toekomst.

 

Groepenkast

De groepenkast zorgt dat alle apparaten die elektriciteit nodig hebben op de juiste manier gebruikt kunnen worden. Laat uw groepenkast daarom door een erkend installateur plaatsen en onderhouden. Anders bestaat de kans dat u te maken krijgt met storingen.

 

Ledverlichting

Gloeilampen zijn niet meer te koop. De beste vervanger voor gloei- en halogeenlampen is ledverlichting. Met ledlampen blijft uw woning even sfeervol als eerst. Door de mogelijkheden zoals dimlicht en het aanpassen van lichtkleuren heeft u zelfs meer opties dan bij gloeilampen. Door de energiezuinigheid van ledverlichting verdient u de investering snel terug. Als u zeker wilt zijn van het goed installeren van uw ledverlichting bent u bij Multi Warmte Bouw aan het juiste adres.

 

Beveiliging

Ongewenst bezoek, thuis of op kantoor, is nooit fijn. Met de juiste beveiligingsinstallatie kunt u bezoekers detecteren, op afstand observeren en toegang verlenen. Omdat elk gebouw verschillend is start Multi Warmte Bouw altijd met een inventarisatie van uw wensen en risico’s. Vervolgens geven wij professioneel advies en leggen uit wat de beste beveiliging voor uw pand is. Wanneer u uw keuze gemaakt heeft, zorgen onze installateurs voor een nette en zeer professionele installatie van uw nieuwe beveiligingssysteem. Hiermee houdt u dieven en ongewenste personen buiten de deur.

Kabel aanleg

Multi Warmte Bouw lost al uw tv-, internet- en telefoniestoringen op bij u thuis of op kantoor. Een ervaren installateur vervangt alle oude kabels of bekabelt uw huis of bedrijf bij nieuwbouw of verbouwing. Wij zijn in het bezit van professionele coax en UTP-bekabeling.

Door de jaren heen heeft Multi Warmte Bouw veel ervaring opgedaan met betrekking tot storingen en installaties van internet en telefonie. Maar ook voor andere ADSL of glasvezelproviders kunnen wij onze diensten aanbieden. Wij zijn gecertificeerde monteurs met de juiste kennis, vakkundigheid en ervaring om uw probleem te diagnosticeren en op te lossen.

Kunnen wij u helpen?

Multi Warmte Bouw heeft brede vakkennis en kan u van dienst zijn met een scala aan werkzaamheden. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Multi Warmte Bouw en ander nieuws via onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Offerte aanvragen